Csak egy kiskanál cukor kell

“Tündérke a szabály, az szabály…”

(bölcsészkiakadás: ez a blogizé nem tud alsó idézőjelet [?!?!], a két vesszős meg béna, így két felső van a címben. esetleg a továbbtanult bölcsésznek hiányzik a bizonyos halványlilája, hogyan kell írni. bölcsész off) Ideje, hogy összefoglaljam, mi volt az eredeti szabályzat a főzicskéhez: nem ugorhatok receptet, sorban kell haladnom, és nem hagyhatok ki olyat sem,… Tovább »

Első receptünk: hogyan stresszelj rá a főzésre? Végy egy maximalistát, adj hozzá hőkiegyenlítés nélkül…

A főzés igenis stresszes dolog, ha kényszeres maximalista némberek vagyunk, kivéve, ha befásultunk és esetleg ugyanazt a rántotthússültkkrumplit vagy húslevesutánfasírt kombót nem toljuk, amit nagyanyáinktól örököltünk a stafírunggal és már akkor is képesek vagyunk produkálni, ha közben A walesi bárdokat kell fordított versszak-sorrendben felmondanunk. Még van egy eshetőség: akkor, ha elveszett bennünk egy dzséjmioliver vagy… Tovább »

Az úúgy volt…

Minden akkor kezdődött, amikor megpillantottam. Csak szlalomoztam kitartóan a végtelennek tűnő polcsorok között a kassza irányába, kábé mint Frodó a Végzet hegye felé, amikor is felkaptam a fejem. Meg kellett állnom, szinte földbegyökerezett a lábam! Első – kissé távoli – blikkre igencsak ígéretesnek tűnt, így óvatosan megközelítettem. Közelebbről megvizsgálva pedig meggyőződtem róla, nélküle ma nem… Tovább »

Stresszpresszó

Szia 🙂 Örülök, hogy betévedtél, csüccs le! Kávé? Na az nincs! Várj, ne menj el még! Van egy ajánlatom számodra: üljünk össze időről-időre itt, elmondom, hogy s mint haladok a stresszmentes főzés projektemmel. Na, húzz ide egy széket, ezzaz!  ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!